За децата с любов – приключението детски езиков лагер в Европа

Детски Езиков Лагер

  Истинското пътуване започва тогава, когато видиш света с нови очи и разшириш мирогледа си. Тогава, когато напълниш очите си с чудеса, а сърцето си с изживявания. Тогава, когато откриеш нови приятели и прекрачиш езиковата бариера.

  Когато пътуваме, ние виждаме посоки, виждаме приключения, виждаме много нови култури и места. Децата виждат само едно. Те виждат приключение. А когато това приключение е съчетано с ефективно езиково обучение, това се превръща във възможност.

Голуей, Ирландия

 

   Някой беше казал, че езикът е пътната карта на културите. Той ти казва откъде идват и накъде отиват хората. Нещо като компас. Помага ти да се ориентираш в този така объркан и забързан свят. Свят, в който мислите на децата са насочени главно към забавления. В този случай е изключително важно да се създаде една съвършена среда, която да бъде едновременно полезна, интересна и приятна за детето. Именно такава среда предлагат детските езикови лагери на Велбург, които са една невероятна възможност за детето да научи нов език, да развие потенциала си, да се изгради като личност в една нова среда. В тези моменти обучението се превръща в истинско вдъхновение.

 

Детски Езиков Лагер

  Велбург предлага  перфектни предложения за летни езикови лагери и ваканции за деца и младежи до 18 г. в цяла Европа. Вашето дете ще получи качествено и интензивно езиково обучение, съчетано с разнообразни активности  и приятни изживявания в Австрия, Испания, Германия, Франция, Англия, Ирландия или Гърция.  Чрез изучаването на чужд език в детски езиков лагер детето развива умението си за работа в екип, развива отлична комуникация, самочувствие, презентационни и личностни умения.

Детски Езиков Лагер  Детски Езиков Лагер

   В зависимост от мястото езиковите курсове се съчетават с различни активности, спорт, разходки които дават възможност на детето да разгърне целия си потенциал и креативност.

Детски Езиков Лагер

Детски Езиков Лагер

Детски Езиков Лагер

Детски Езиков Лагер

  А сега си представете 11 – дневен езиков лагер за вашето дете в  Австрия и очарователните градове Фюрстенфелд или Семмеринг, където времето е спряло. Представете си онази атмосфера от други времена, очарованието на природата, фантастични забележителности, увеселителни паркове, замъци, дворци, зоологически градини, шоколадови фабрики и всичко това е  допълнение към ефективното езиково обучение. Еднодневната екскурзия до аристократична Виена, включена в двете програми е прекрасна възможност да се усети духа на Моцарт, на валса и изкуството.

Езиков лагер Фюрстенфелд, Австрия

Детски Езиков Лагер

Детски Езиков Лагер

Детски Езиков Лагер

     

Детски Езиков Лагер        Детски Езиков Лагер

Езиков лагер Семмеринг, Австрия

Детски Езиков Лагер

   Няма съмнение, че пътуването променя завинаги. Още си спомням  детските лагери, които съм посещавала в България и чужбина. С всички онези интересни проекти, нови знания, запознанства, забавления и емоции. Прибираш се приятно уморен, но изградил нови полезни навици. И някак се чувстваш специален и ентусиазиран, че си научил нещо ново, че си създал нови вдъхновяващи приятелства. Такива, които продължават цял живот.

   Вярвам, че най-добрият начин за ефективно обучение и изучаване на определен език е именно потапянето в чуждоезикова страна, където човек  изгражда много полезни навици, личностни умения и качества,  добро самочувствие и креативно мислене. Вярвам, че изучаването на чужди езици в правилна среда е от изключително важно значение в съвременния свят, в който граници не съществуват. Свят, в който един езиков лагер ще покаже на детето ви правилният начин за развитие. Там някъде из приказна Европа.

Детски Езиков Лагер

Повече за  детските езиковите лагери в Европа, както и други оферти, може да намерите в сайта на Велбург.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *